Sekal Napisano 31 Marzec 2009 Autor Napisano 31 Marzec 2009 Witam. Czy posiada ktoś jakiekolwiek informacje, zdjęcia, itp. żołnierza. Antoniego Kuźma. Czy wogóle jest taka możliwość odnalezienia informacji. Pozdrawiam
atyl Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 A kto to?może jakieś szczegóły, Ja znam Agnieszkę Kuźma.
Sekal Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Napisano 2 Kwiecień 2009 Jest to mój pradziadek. Pochodził z okolic Ryk (woj. Lubelskie) z tego co wiem to był partyzantem i walczył chyba gdzieś w tych okolicach.
kowalinho Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Nu i skąd mamy Ci coś na jego temat powiedzieć? :-)To nie forum jasnowidzów...
atyl Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Generałem to byłby, gdyby był kolega Mietka Moczara, a gdyby był kolegą Orlika" to skończyłby pod płotem albo na Rakowieckiej.Lektura obowiązkowa dla Sekala- Jerzy Ślaski- Żołnierze wyklęci" lub druga opcja polityczna- Mieczysław Moczar- Barwy walki".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.