Skocz do zawartości

Kopia White's 6000

samulb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy będzie ktoś wiedział co to za wykrywacz? A może ktoś się z takim spotkał? Odrazu zastrzegam że nie jestem naganiaczem tylko pierwszy raz to widzę.
http://www.allegro.pl/item598871549_nowosc_kopia_white_s_6000_di_pro_sl_super.html
Napisano
Kurcze na wszystkich forach już widziałem to pytanie! W czym ten wykrywacz jest podobny do W6000? Sprzedający kłamie aż nóż się w kieszeni otwiera!!
Napisano
Dokładnie tak.
Z tego co pamiętam to 6000 ma przełącznik 4 trybów pracy od statyka bez dyskryminacji po dynamika z dyskryminacją. Ponadto ma tryb akceptowania lub odrzucania meteorytów. Nie widzę w tym bublu tych funkcji.
Napisano
Widać kolejny kontenerowiec z Chin zawinął do Gdańska.
Ciekawe czy zerżnięty anglojęzyczny opis ma dodać klasy sprzętowi czy sprzedawca nie potrafił przetłumaczyć? :)

Jesteśmy Autoryzowanym Przedstawicielem tego Detektora na terenie Polski" i wszystko wiadomo na temat sprzedającego :)
Zasada numer jeden na Allegro: nigdy nie kupuj od nikogo, kto nie umie nawet poprawnie pisać po polsku.
Napisano
Jak dzisaj zobaczyłem na allegro to cudo to pomyslałem, że odrazu kupuję. White's 6000 to przecież legenda, do tego ta cena no i gwaranacjs 24 m-ce. Jednak faktycznie możecie mieć racje, dzięki że mnie ostudziliście.

Za takie pieniądze? (sprzedawca też musi coś zarobić) cuda się nie zdarzają.

A taki wiarygodny nick sprzedającego :)

pozdrawiam
Napisano
Whitesy 5900/6000 stoją na Allegro w cenie około 1500zł i jest to cena dla mnie zupełnie niezrozumiała. Jeszcze niedawno można było bez problemu kupić za 1100-1200zł i to była cena powiedzmy realistyczna. Tymczasem pojawia się coraz więcej nowych konstrukcji, funt brytyjski stoi, a ktoś usiłuje w Polsce sprzedawać stare analogowce drożej niż można kupić XLT na eBay(!)

Nie wiem co jest w tym chińskim wyrobie, jednak nie spodziewam się aby był nawet podobnie dobry jak 5900/6000. Nawet nie dlatego że cena niska. Wiadomo że cena z Chin będzie śmiesznie niska. Ale po prostu nie za bardzo wierzę w zbliżoną jakość. Jakość elektronicznych produktów Chińskich niemarkowych jest przerażająco niska.
Napisano
Witam.
Oj brzęczyszczykiewicz,podpadliście.
Toż to oferta gwiazdy tv wot z programu Było,nie pikneło";]]
Podniosą wam abonament-zobaczycie.;]]]]]]
pzdr.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie