Skocz do zawartości

Nastawy E-trac

Bandzior26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam pytanie do użytkowników Minelab E-trac jak ustawiacie go na kolor i monetki? Czy używacie trybu Coins czy raczej sami programujecie odpowiednie wzorce dyskryminacji? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Napisano
Witam

Pokombinuj coś ,najpierw na Coins pośmigaj sobie troszkę ,po jakimś czasie coś innego .Sam zobaczysz co i jak w twoim terenie jest ,u mnie lepiej idzie (mam Ex-se) jak chodzę na Iron mask np 20-22.Jest wazne aby się dopasować troszkę do panujących w danym terenie cudów" typu jaka gleba ,czy mase śmieci itd,itp.
A sam zobaczysz jak Ci pasuje

pozdrawiam
Napisano
Ogólne wrażenia Zwierzu są bardzo fajne jak to z nową zabawką ;-) a tak serio czuję dużą różnicę po zmianie z Quattro. Lekkość, stabilność, dyskryminacja praktycznie nie ma wad jeśli nie cena :-)Duże zmiany w stosunku do Quattro w samym Manu. Szeroka gama ustawień do wyboru dająca dużą dozę kontroli nad sprzętem który można zaprogramować całkowicie zgodnie ze swoimi preferencjami. Ponawiam pytanie do posiadaczy E-trac jakich nastaw używacie?
Napisano
http://209.85.135.132/translate_c?hl=pl&sl=en&u=http://www.findmall.com/read.php%3F63,915934&prev=/search%3Fq%3DMinelab%2BE-trac%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN%26start%3D30&usg=ALkJrhjeyNhomROLJcayOLkI08ZmrdAQng

To może nie do końca to o co ci chodzi ,ale może się przydać
Napisano
Zbyt słabo czytam po angielsku a mój translator tłumaczy te zdania bez najmniejszego sensu. Tak więc pozostają mi strony polsko języczne. Dzięki za pomoc bo jak widzę reszta Panów się do tego nie kwapi...
Napisano
Bandzior26 - do czego mają się kwapić?
E-trac z racji swojej ceny na naszym rynku nie jest zbyt popularny. Nie licz na to, że grono posiadaczy E-traca jest tak liczne jak Ace'a 250-ki. Dlaczego Ty sam nie pokażesz na jakich ustawieniach chodzisz? E-tac jak i ExII oraz SE to na prawdę dobre sprzęty, ale żeby uzyskać ich maksimum to nie wystarczy wgrać ustawienia, które ktoś Ci poda. Z tymi sprzętami trzeba wykonać samemu wiele prób, jak to zrobisz to uwierz mi, że nie będziesz potrzebował niczyjej pomocy.
Pozdrawiam
Yarek
Napisano
Wiem że jest już w Polsce kilka lub kilkanaście sprzedanych E-tracków więc to grono stale się poszerza i jak ująłeś to jego popularność wzrasta. Nie liczę na gotowe recepty gdyż każde pole jest inne i po prostu nastawa skuteczna na jednym polu w innym miejscu może być zupełnie nie trafiona. Gdybyś czytał moje wcześniejsze posty w innych podobnych wątkach dotyczących tego wykrywacza przeczytał byś że chodzę na AUTO. Interesują mnie metody podkręcenia nastaw które tak naprawdę mają skuteczny wpływ na polepszenie pracy wykrywacza. Nie proszę o gotowe wzorce dyskryminacji. O odpowiedzi proszę posiadaczy E-trac.
Napisano
Bandzior26 - chciałem Ci wysłac info na PW ale się nie dało.
Spytaj na forum T w dziale Minelab bo akurat dziś kolega wstawiał ustawienia i nowe programy do Explorerów.

Pozdrawiam

VW
  • 3 years later...
Napisano
Panowie, stary atek ale jary..jak z nastawami..np na gleboką militarke i monety ect.Na angielskim portalu aukcyjnym sa wystawione komplety gotowych nastaw do wprowadzenia. Czy ktos z tego korzystał?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie