amsel44 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Pozdrawiam , to moja jedyna taka ladna klamerka ;) trafiona niedaleko sobotki podczas pierwszej tegorocznej wyprawy . jest wiec piekne rozpoczecie sezonu ....panowie prosze o rozszyfrowanie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amsel44 Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 dzieki panowie :)pozdro amsel44. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amsel44 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Pozdrawiam , to moja jedyna taka ladna klamerka ;) trafiona niedaleko sobotki podczas pierwszej tegorocznej wyprawy . jest wiec piekne rozpoczecie sezonu ....panowie prosze o rozszyfrowanie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amsel44 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 nastepna strona sie ciesze :):):)salve amsel44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorik Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 http://www.odkrywca.pl/kolekcje-klamer-vol-iv,647458.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
amsel44
Pozdrawiam , to moja jedyna taka ladna klamerka ;) trafiona niedaleko sobotki podczas pierwszej tegorocznej wyprawy . jest wiec piekne rozpoczecie sezonu ....
panowie prosze o rozszyfrowanie ...
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.