sodomsky Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Witam kolegów.Dziś przypadkiem zdobyłem taką prochownice.Nie znalazłem na niej żadnych sygnatur.Wykonana jest z cyny lub cyny z jakimś dodatkiem(dość ciężko zrobić na niej rysę).Mam pytanie-ile może mieć lat i ile może być warta?Pomóżcie.Dzięki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodomsky Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 kolejna fotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek_ Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 wyglada wspolczesnie, dostalem podobna od kolegi jako pamiatka z portugalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodomsky Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 hmm...a moja pochodzi z Holandii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sodomsky
Witam kolegów.Dziś przypadkiem zdobyłem taką prochownice.Nie znalazłem na niej żadnych sygnatur.Wykonana jest z cyny lub cyny z jakimś dodatkiem(dość ciężko zrobić na niej rysę).Mam pytanie-ile może mieć lat i ile może być warta?Pomóżcie.Dzięki!!!
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.