vojtaz2 Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 Szukałem po google i nie mogłem sam sobie zidentyfikować w/w przedmiot. Ubłaganie proszę was kochani odkrywcy o id krzyża z fotografii Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 FUR TREUE MITGLIEDSCHAFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
coriolan Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Za wierne członkostwoJakiej organizacji? Wyjaśniłby to brakujący okrągły element Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 Może ktoś już widział taki krzyż ?? po drugie miejsce gdzie go znalazłem, był wbity mauser pionowo- dziwne? , oprócz krzyża jeszcze wyskoczyła biżuteria pozłacana, ładny guzik lub broszka, jutro wrzucę do id Link to comment Share on other sites More sharing options...
coriolan Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Na samym dole - przedostatnihttp://65.160.172.250/medals.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 bardzo podobny, ale środek może się zmieniać ? i w innym krzyżu może być inny? trochę tekstu nie rozumiem z w/w linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
coriolan Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 W tekście nie ma rewelacji:bawarskie odznaczenie za 40 lat wiernej służby cywilnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 No to nic specjalnego :-D jutro wrócę tam poszukać czegoś dobrego . Pozdrawiam i dziękuję . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 Szukałem po google i nie mogłem sam sobie zidentyfikować w/w przedmiot. Ubłaganie proszę was kochani odkrywcy o id krzyża z fotografii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vojtaz2
Szukałem po google i nie mogłem sam sobie zidentyfikować w/w przedmiot. Ubłaganie proszę was kochani odkrywcy o id krzyża z fotografii
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.