rafalg Napisano 27 Marzec 2009 Autor Napisano 27 Marzec 2009 Witam prosze o pomoc mi w i identyfikacji i wycenie tych rzeczy. z gory bardzo dziekuje
8total4 Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 michał16 jak nie masz pojęcia to nie pisz.pokaż mi guziki pułkowe w armii rosyjskiej, z okresu Iwś to chylę czoła.co do wartosci - tez nie masz racji, bo numerowane w ładnym stanie osiągają dość przyzwoite ceny...jest to rosyjski guzik 33. Batalionu liniowego piechoty, zapewne z okresu 1829-1862.daj skan uszka i rewersu, wtedy dostaniesz potwierdzenie na 100%.pozdro!
michal16 Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 od lewej : część filtra od niemieckiej maski pgaz. z II wś , pruski guzik I wś , carski guzik Iwś 33 pułku , a to ostatnie to nie wiem , wartość bardzo mała.pozdrawiam
rafalg Napisano 27 Marzec 2009 Autor Napisano 27 Marzec 2009 Witam prosze o pomoc mi w i identyfikacji i wycenie tych rzeczy. z gory bardzo dziekuje
chemik3 Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 łuski to ja tam nie widzę ale ten guzik pierwszy z lewej to pruski, co do tego drugiego to nie jestem pewny ale chyba carskipzdro
Pytanie
rafalg
Witam prosze o pomoc mi w i identyfikacji i wycenie tych rzeczy. z gory bardzo dziekuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.