lefa Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Adamusek a w tym koszu to nie ma tego zamka co go Gustlik z Jankiem utracili?I od kiedy 100 mm to 100 m?Mopże zanim coś napiszesz to się zastanów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Jeśli ty adamusek masz 22lata ,to ....... No to myślę że ....... . Nie wszyscy jesteśmy niestety jednakowo sprawni fizycznie i umysłowo .Pozdro... PS.Zawsze przed wciśnięciem klawisza ,,DODAJ ''przeczytaj to co napisałeś ,a gdy poprawisz błędy ,twoje wypowiedzi staną się bardziej zrozumiałe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 27 Marzec 2009 Autor Share Napisano 27 Marzec 2009 Przezywacie normalny błąd jak stonka oprysk pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Czy nie czas aby Mody wyjaśniły"temu użytkownikowi zasady obowiązujące na Forum?Bo jak widac regulaminu nie czytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 I to pisze gość z 3 kartkami:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Biorąc przykład z innych użytkowników zmieniam swój nick na lefa cośtam cośtam i kartki znikają.Proste?Za co mam kartki to tylko mody wiedzą bo ja nie.Ale nie o tym pisałem ale o merytorycznych wypowiedziach tego użytkownika, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Co chcesz ,piękny przykład resocjalizacji :) Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.