nightmare Napisano 22 Marzec 2009 Autor Napisano 22 Marzec 2009 WitamW opisie GTI 2500 znalazłem: * Wybór 1z8 częstotliwości"O co w tym chodzi i jakie są różnice między tymi częstotliwościami??Na jakiej najlepiej chodzić na kolorek (przedewszystkim monety)Dzieki z góry za odpowiedzi i radyPozdrawiam
luzik400 Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Chodzi o to że jak ktoś z tobą będzie śmigał również z garetem to może ci się wykrywacz wzbudzać i po to są te częstotliwości żeby zmienić na inną i nie mieć już takich problemów.
adek_ Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 ja tam juz 2 lata biegam z tym garetem i o zadnych częstotliwosciach nie słyszalem :)
ronin33 Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 adek_wawa i nightmare, czy Wy wiecie w ogóle jaki kolor ma ten GTI? :))
nightmare Napisano 23 Marzec 2009 Autor Napisano 23 Marzec 2009 Dzięki ronin33 za tak wspaniale rzeczową odpowiedź.Pomogłeś fantastycznieA kolorek jest zielony ;)Pozrawiam
ronin33 Napisano 23 Marzec 2009 Napisano 23 Marzec 2009 Przecież luzik400 już wytłumaczył o co chodzi, od siebie dodam, że rzadko się tą funkcję stosuje no chyba że lubisz biegać w stadzie, pomaga tez jeżeli się znajdziesz pod siecią elektryczną. Natomiast chodzi się" na trybach: relic coins...itd, każdy z nich możesz modyfikować pod kątem różnych parametrów albo od razu wejść w custom" i poskładać to co chcesz. Instrukcję, którą masz doczytaj do końca i jeszcze raz. Jeżeli jej nie masz to daj maila na priv i dostaniesz ją ode mnie. To tyle.Pozdrawiam.PS. Na monetki ustaw relic (żeby nie zgubić delikatnych sygnałów, tryb coin zostaw na plażę) podkręć czułość na 10-11 (jeżeli będzie się sam wzbudzał to zmniejsz), przy okazji wyłącz sekretarke" :)), zżera baterie, sygnał wiodący ledwo słyszalny, sprawdź czy prawidłowo masz ustawioną opcje ateria/akumulator", to ważne. Powoli przemiataj i łap nawet bardzo delikatne sygnały.
nightmare Napisano 23 Marzec 2009 Autor Napisano 23 Marzec 2009 Dzięki wielkie Chylę człoW razie jescze jakiś pytań pozwolę sobie wysłać je Tobie na priva.Dzieki raz jeszcze
luzik400 Napisano 24 Marzec 2009 Napisano 24 Marzec 2009 ronin lepiej ustawić na zero bo na relics nie każdą monetkę zobaczy a nawet jak centralnie nie trafisz na monetkę to też da inny sygnał więc żeby nie stracić za wiele to szukaj na zero jak pośmigasz przynajmniej ze sto godzin to załapiesz o co chodzi:)
ronin33 Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 Zgadza się luzik400, z tym, że ja tryb zero" używam jako drugi i przy wątpliwych sygnałach wrzucam last mode". Zależy też gdzie szukamy, ja na bardzo zaśmieconych terenach (odłamek na odłamku) wiec gdybym schylał się po wszystko to w domu kobieta nic by ze mnie nie miała:)) . Dlatego nie można przykładać wszystkiego do jednej miary, adek_wawa chodzi na jewerly, Ty na zero, ja najczęściej na relic. I szafa gra :))
adek_ Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 ronin moich skromnym zdaniem czy jewelery czy relicts to nie ma wiekszego znaczenia. Kiedys zakopałem pare monet róznych w róznych miejsach i głęgokosciach , sygnały i wskazania były te same
ryś1970 Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 ronin33 co ma wspolneg z szukaniem monetek opcja bateria/akumulator? Piszesz ze to wazne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.