VOO1 Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 rok 2006 .. nie widziałem ....do dziś.. ciekawe sceny batalistyczne , obrona Breslau .. POLECAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VOO1 Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VOO1 Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 witam cię kolego, fajnie że polecasz nam filmik którego szczerz powiem nie widziałem ale jak już coś robisz rób to bardziej wymownie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 2006.Joy Division AKA Vörös viharNiemiec Thomas jako młody chłopak zostaje w ostatnich miesiącach wojny złapany przez Armię Czerwoną. 17 lat później działa w Londynie w charakterze tajnego agenta. Jest świetnie wyszkolony i wyedukowany w najlepszych szkołach ZSRR. Ukrywając swoją prawdziwą tożsamość przed nową miłością, Yvonne, Thomas odkrywa, że bierze udział w zabójczo niebezpiecznej zabawie w kotka i myszkę z KGB i tajnymi brytyjskimi służbami.traailer:http://www.youtube.com/watch?v=FknWs-Kp37wpozdrawiam Kurtps. tak to powinno wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VOO1 Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Dzięki za uzupełnienie :) pozdr VOO1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Btw- też se tytuł wymyślili... Ciekawe, co ma ze szpiegowaniem wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 pewnie nic ale kapela o tej nazwie nieżle daje czadu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Wiem. Ja dziś odkopałem coś podobnego ( nawet do Forum pasuje )- Ivo Partizan.Sorrki za Offa.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:33 22-03-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.