Skocz do zawartości

Koszalin 2009/vol. I

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.muzeum.koszalin.pl/?q=node/453...tu (i tylko tu) jest taka informacja
Jednak przeglądają inne stronki wychodzi że impreza faktycznie jest 16.05 ,dzięki za sprostowanie :)
Pzdr
  • Odpowiedzi 218
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jakaś kicha z tą muzealną" stroną hihi
Google pod hasłem oc muzeów koszalin" wyrzuca na pierwszym miejscu info z datą 17.05
Pozdro
Napisano
Witam

Wczoraj zrobiliśmy zbiórkę bilonu na sobotnie wyjście nawet nie źle poszło , powtórzymy ją jutro aby dotrwać do końca imprezy ;).

camene - ładny guziczek sam go wyprułeś ze szmateksu ?
Napisano
Drogi Jarosławie piszę do Ciebie ponieważ nie wiem jak mam się odnieść do zadanego przez Ciebie pytania.Jeśli zechcesz ciut bardziej sprecyzować zadane przez Twoją osobę pytanie będzie mi wtedy łatwiej zrozumieć jego sens i tym samym udzielić odpowiedzi.

Pozdrawiam D.
Napisano

M-72 Panowie mieli kłopoty z odpaleniem ponieważ domniemam ,iż wypili większość benzyny.Ponadto czuć było od nich cebulą i czosnkiem.

Napisano

Bilet wstępu do Muzeum 8 Dywizji Obrony Wybrzeża.

Benigsen -też taki kiedyś posiadałem i to z tej właśnie jednostki w czasach gdy była jeszcze WOP-em.Nadawał się tylko do szukania dużych przedmiotów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie