sławek1989 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Tak wykrywaczem, znajdowały sie w słoiku z dekielkiem aluminiowym. Miałem poprostu szczescie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Pogody, słońca, radości.W niedzielę dużo gości.W poniedziałek dużo wody.Dużo jajek kolorowychświąt wesołych no i zdrowychżyczy Jarosław . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 w koncu troche czasu sie znalazlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 ciekawe co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 i tutaj tez ciezko mi okreslic,plomba?jest z olowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 i druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 to chyba pruski guzik??oficerski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Chwała,wesołości (pewnie niektórym już jest wesoło - w końcu święta trwają hi hi) i odrodzonych sił właściwie wykorzystanych życzę Wam...dariusy: ciekawa data na tej skorupie 1799?Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Tak to jest ta data ,akurat taki kawalek sie ostał w ziemi ,w sobotni poranek :)Co do plomby,jak sie dowiedzialem to pruska plomba celnicza po 1781 r:)jutro tez lece w to miejsce ,tylko z cewką H :)Trza sie sie wartko uwijac bo w srode ma byc tsunami :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 przepraszam po 1871r a nie 1781r :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Witamdariusy Nie ma co się spieszyć jak w środę tsunami -- to w czwartek znajdziesz resztę fantów pod blokiem hi hi ,to po co ci ta H 18,75 ?Pogoda sprzyja wyjściom w teren , ryjemy wieczorami o 18 jak coś dajcie znak .pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Parę fotek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 A tak Marasy leżą na wierzchu hi hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Wystarczy je podnieść z ziemi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Kolejne cudo ! bez wysiłku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 I tak cały wieczorek do zmierzchu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 opłacało sie o 6 jechac na wykopki :)Na moj gust to klamra carska jednostek artylerii,z okresu 1758-1760 wojna siedmioletnia.jak sie myle prosze poprawic :)jeszcze wystawie do id zeby sie upewnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 WitamRaczek kolega dariusy pytał o swoje znajdki a nie o Twoje hihiO ile jeszcze nie wiadomo to: okrągły element to kawałek starszawej klamerki ,plomba jak już wiadomo celna ,guziczek transportu około XIX w a klamra jak najbardziej I wojenna. Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 A tak w ogóle to lepiej późno niż wcale ...Wesołych Świąt! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam wszystkich.Wczoraj wybrałem się na spacerek do Darłowa i co by nie chodzić na próżno zabrałem ze sobą wykrywkę.Uzbierałem na plaży łącznie 10gr w kilku monetach hi,hi.Mało fantów,ale zabawa pyszna.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam!Gratuluję Kolegom fantów. Są super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 WitamO ile dobrze wyczytałem w niedzielę noc muzeów..Nieco chybiony termin ,sobota była by lepsza. Wszak jak sama nazwa wskazuje to NOC a w poniedziałek rano nie ma zmiłuj :) Mimo tej niedogodności można by powtórzyć zeszłoroczną rajzę. Jakby ktoś miał czas i ochotę ,liczę na odzew.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 WitajcieFaktycznie troszkę kicha z tą niedzielą , ja jeszcze nie wiem ale może da się rade . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Nie wiem gdzie Ty to czytałeś derK ale noc muzeów jest 16 maja a to sobota.I oczywiście piszę się jak w zeszłym roku - tylko piwo trzeba wcześniej kupić:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.