szturm521 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 witam znalazłem dzis taki kawałek materiału czarnego czy jest to patka z kołnieza?? w tym miejscu co ja znalazlem wczesniej trafiały sie innym patki ale co do tej to nie wiem czy to czasami nie jakis kawałek materiału o podobnym kroju?
szturm521 Napisano 20 Marzec 2009 Autor Napisano 20 Marzec 2009 tył wyglada tak,na 100% to nie jest patka? szkoda bo mam 2SS aluminiowe a materiału do nich brak:(
festunguben Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 Rusek z tego co ja widzę to pokazuje w pełni oryginalne wygrzebane patki dla porównania tej domniemanej, mają kształt rąbu bo tak zostały zaprojektowane i wykonane. Może tej domniemanej brakuje bocznych elementów, może gdyby się zachowały po złożeniu miała by taki sam kształt. Można gdybać.
szturm521 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 witam znalazłem dzis taki kawałek materiału czarnego czy jest to patka z kołnieza?? w tym miejscu co ja znalazlem wczesniej trafiały sie innym patki ale co do tej to nie wiem czy to czasami nie jakis kawałek materiału o podobnym kroju?
festunguben Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Tu masz oryginalne patki, słabe foto ale nie mam możliwości zrobienia lepszego
festunguben Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 ta z wardszego" materiału, mam gdzieś jeszcze od nich gwiazdki i blaszane runy
festunguben Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 ta wykonana z typowego mundurowego materiału coś jakby... nie wiem filcu"
Pytanie
szturm521
witam znalazłem dzis taki kawałek materiału czarnego czy jest to patka z kołnieza?? w tym miejscu co ja znalazlem wczesniej trafiały sie innym patki ale co do tej to nie wiem czy to czasami nie jakis kawałek materiału o podobnym kroju?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.