Skok Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 Mam problem z identyfikacją guzika ze zdjęcia. Na guziku znajduje się motyw trąbki co sugeruje związek z pocztą. Guzik znaleziony na terenie byłego zaboru pruskiego.
martian. Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 Korona pruska ..... ale pewności nie mam, być może jakiegoś miasta
8total4 Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 poczta jakiegoś landu lub miasta.powiązane z Prusami.pozdro!
Skok Napisano 19 Marzec 2009 Autor Napisano 19 Marzec 2009 Też mi się wydaje że pruska. Znalazłem go na obrzeżach Bydgoszczy. Pozdr
Skok Napisano 18 Marzec 2009 Autor Napisano 18 Marzec 2009 Mam problem z identyfikacją guzika ze zdjęcia. Na guziku znajduje się motyw trąbki co sugeruje związek z pocztą. Guzik znaleziony na terenie byłego zaboru pruskiego.
Pytanie
Skok
Mam problem z identyfikacją guzika ze zdjęcia. Na guziku znajduje się motyw trąbki co sugeruje związek z pocztą. Guzik znaleziony na terenie byłego zaboru pruskiego.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.