AndyPipkin Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Buc - nie mylić z Bucefał bo ten ostatni to koń Aleksandra Macedońskiego. Buc zawsze musi udowadniać, że jest bucem i wciąż wydala (w jego języku: Zapodaje) bezpłodne produkty swojego umysłu, który wbrew pozorom posiada :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Pomsee nieobecny... Czy ja potrafię Go zastąpić? Jeśli nie przestaniecie, będziecie mieli okazję się przekonać. A dla aury tajemniczości nie podam, który prowadzi w wyścigu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyPipkin Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Dumny jestem, że moja skromna osoba na chwilę odwróciła uwagę Martiana-Kasandry od złowrogiej Unii Europejskiej, neohitlerowskich Niemiec i w ogóle od tego całego świata, który dybie na nasze ojczyste równiny, góry i wybrzeża....O Polsko! Ty porzucona a Twój obrońca zajmuje się AndyPikinem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Zaraz się Hiciu zmartwi, że Mu taki temat podrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Z tego co wiemy z sieci,to Andy Pipkin jest iepełnosprawny",zgadza się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyPipkin Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Człowiekuśniegu ja przepraszam ale to nie moja wina, że komuś za ciasny berecik odkształcił zdolność do przeprowadzania poprawnych procesów myślowych! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyPipkin Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 coriolan: Jam ci jest :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Jamci..jamci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyPipkin Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Cholerny internet. Żadnej anonimowości :)))A gdzie ochrona wizerunku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Dla zdrowotności.Wszelkie pozostałe wątpliwości w stylu, którą nóżkę wróbelek ma bardziej, wyjaśnijcie sobie w prywatnej korespondencji.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:19 17-03-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.