suchy ss Napisano 16 Marzec 2009 Autor Napisano 16 Marzec 2009 Prosze o identyfikacje bagnetu znalezionego na strychu, dlugosc bagnetu 45,5cm, dlugosc ostrza 32cm, pochwa skorzana z metalowymi elementami. Przepraszam za slaba jakos zdjec ale chwilowo nie mam dostepu do cyfrowki i zdjecia robione telefonem.pzdr.Dawid
suchy ss Napisano 16 Marzec 2009 Autor Napisano 16 Marzec 2009 Prosze o identyfikacje bagnetu znalezionego na strychu, dlugosc bagnetu 45,5cm, dlugosc ostrza 32cm, pochwa skorzana z metalowymi elementami. Przepraszam za slaba jakos zdjec ale chwilowo nie mam dostepu do cyfrowki i zdjecia robione telefonem.pzdr.Dawid
suchy ss Napisano 16 Marzec 2009 Autor Napisano 16 Marzec 2009 Tak juz znalazlem, wielkie dzieki! :)Zastanawia mnie czemu ktos go skracal o ponad 20cm, pochwa tez jest skrocona:> czy to pojedynczy wybryk" czy byly masowo skracane w jakims celu?Dziekuje jeszcze raz 01Dalton ;]
Pytanie
suchy ss
Prosze o identyfikacje bagnetu znalezionego na strychu, dlugosc bagnetu 45,5cm, dlugosc ostrza 32cm, pochwa skorzana z metalowymi elementami. Przepraszam za slaba jakos zdjec ale chwilowo nie mam dostepu do cyfrowki i zdjecia robione telefonem.
pzdr.
Dawid
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.