PAWEL*STRC Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 Troche szkoda bo naprzeciwko mnie rozbierali stary dom i palili wszystkie ubrania z tego domu i gdyby mój stryjek je przejrzał to by znalazł pas niemiecki bo ta klamra jest właśnie od tego spalonego pasa . Stryjek znalazł tą klamre przypadkowo szperając w popiele ze spaleniska a ja dzisiaj poszedłem po hak i znalazłem go ale szkoda że stryjek nie przejrzał starych ubrań ;((((( . No ale z klamry sie ucieszyłem ładna jest :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 z soboty od kolegi , bagnet już po czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 butelka pruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 na wode chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 łuseczka od stryjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 z bić wynika że ruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 7,5 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 27 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2009 słabo ostatnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 no w końcu coś fajnego :) z wczoraj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 tył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 stryjek znowu znalazł u siebie w gratach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 po krótkiej przerwie nowe fanty niewiele tego jest ale zawsze coś ;) wszystkie wrześniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 wygrana aukcja na allegro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 W.W.S.P24.III.1931R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 rozmiar średni ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 i moja perełka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2009 wrzesniowe to chodziło mi o guziki noi orzeł też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Gratuluje znajdek na prawdę imponujące. Mam szczególny sentyment do polskich rzeczy dlatego wielkie ukłony dla Ciebie za wrześniowe znajdki :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2009 to kiedy razem w teren? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 No super fanty , też poluje na wrześniowe fanty. A orzełek pewnie najbardziej cieszy w końcu samodzielnie wykopany :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2009 wykopany ale nie przeze mnie ;p tato mojego kolegi kopiąc kartofle jakies 10 lat temu znalazł tego orzełka i teraz mi go oddał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.