PAWEL*STRC Napisano 1 Maj 2009 Autor Napisano 1 Maj 2009 Troche szkoda bo naprzeciwko mnie rozbierali stary dom i palili wszystkie ubrania z tego domu i gdyby mój stryjek je przejrzał to by znalazł pas niemiecki bo ta klamra jest właśnie od tego spalonego pasa . Stryjek znalazł tą klamre przypadkowo szperając w popiele ze spaleniska a ja dzisiaj poszedłem po hak i znalazłem go ale szkoda że stryjek nie przejrzał starych ubrań ;((((( . No ale z klamry sie ucieszyłem ładna jest :))))))
PAWEL*STRC Napisano 12 Maj 2009 Autor Napisano 12 Maj 2009 z soboty od kolegi , bagnet już po czyszczeniu
PAWEL*STRC Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Napisano 5 Lipiec 2009 no w końcu coś fajnego :) z wczoraj :)
PAWEL*STRC Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Napisano 5 Lipiec 2009 stryjek znowu znalazł u siebie w gratach :)
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 po krótkiej przerwie nowe fanty niewiele tego jest ale zawsze coś ;) wszystkie wrześniowe
PAWEL*STRC Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 wrzesniowe to chodziło mi o guziki noi orzeł też
lina_90 Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 Gratuluje znajdek na prawdę imponujące. Mam szczególny sentyment do polskich rzeczy dlatego wielkie ukłony dla Ciebie za wrześniowe znajdki :)pozdro
michal16 Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 No super fanty , też poluje na wrześniowe fanty. A orzełek pewnie najbardziej cieszy w końcu samodzielnie wykopany :) pozdrawiam
PAWEL*STRC Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Napisano 21 Sierpień 2009 wykopany ale nie przeze mnie ;p tato mojego kolegi kopiąc kartofle jakies 10 lat temu znalazł tego orzełka i teraz mi go oddał ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.