Molke Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Czym jest whw zwana zimowka to akurat wiem ale nie kumam tego kontekstu rzy tym krzyzu bo jak to juz ktos okreslil wyglada on calkiem oi i nie na whw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 kol. Molke jak możesz napisz to jeszcze raz ale po polsku xD bo nie zrozumiałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 niezłe fanciki :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 a dziękuje :D było ich więcej ale nie ma fotek :( a to i tak tylko fanty z zimy 07/08 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Plastikowy krzyżyk??? Nie widziałem krzyża WHW choć nie twierdzę, że nie było. Ale obstawiał bym inną opcję. Były normalne odznaczenia odlewane z plastiku, kiedyś na forum ktoś pokazywał szturmy i za rany właśnie plastikowe, więc jeżeli mam rację to masz zajebisty rzadki fancior ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 O właśnie ;)http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=640798#702323POZDROOO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 a kto powiedział ze to plastik?? to jest aluminiowa wytłoczka xD w środku (chyba) był ołów ale ja znalazłem samą wytłoczke i to jeszcze pęknięta w jednym miejscu i farba schodziła :(Pozdrawiam________________________________________________________________(Pilnie kupię Sovereinga GT!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 Trochę lipa,ale to ostatni wykopek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 23 Marzec 2009 Autor Share Napisano 23 Marzec 2009 heh jaka lipa?? ja jeszcze żadnego hauerka nie trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.