Skocz do zawartości

ACE 250

egon224

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja tam z moim ganiam po lesie... ale do lasu polecam zakup osłony cewki bo sie strasznie rysuje od gałązek...

Pozdrawiam
Napisano
http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=ace250&ws=txt&id_forum=1&forum=on

http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=ace250+&ws=txt&id_forum=all&forum=on

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:46 10-03-2009
Napisano
ja miałem ace 250 i powiem tak fajny sprzęt i jeśli chodzi o ustawienia to ja chodziłem na all metal i 2 ostatnie kwadraciki odznaczałem i na czułości na full ność fajnie monetki rwał ;D
Napisano
Dzieci3, widzisz i tu wychodzi dlaczego nie wszyscy chcą z wyszukiwarki korzystać. Zupełnie inaczej by to wyglądało gdyby wyszukiwała wątki. Wtedy zamiast 2144 tematów byłoby 30 czy 40 wątków i łatwiej można to ogarnąć. Poza tym mnie czasami mało interesują opinie np. z przed 2 lat gdy pewnych wykrywek powiedzmy jeszcze nie było i opinie mogą odbiegać znacznie od obecnych.
Napisano
Czułość zależy od terenu albo max na czyste poletko albo zdejmuje jeden bo sie moze wzbudzac
Tryb RELICS- coby gwoździ nie kopać ewentualnie JEWELRY
Ale zastanawia mnie pomysł żeby zdejmować ostatnie 2 kwadraciki, tam przeważnie są tubki aluminiowe
Napisano
Większość mówi - to już było, zajrzyj tu i tu - ale przecież forum żyje i zawsze można napisać coś nowego... Na pewno ACE 250 to już wykrywacz kultowy, sam zjadłem na nim zęby więc - wszystko zależy czego szukamy.
Jeśli naszym celem są militaria, albo głeboko zakopane fanty, to jest to wykrywacz beznadziejny z racji technologi.
Dynamik z komputerem, dla którego wszystko co ma niereguralne kształty, albo jest stopem różnych metali, będzie odrzucane przez wariowanie" wskazań na wyświetlaczu.
Dla Ace 250 zgnieciona puszka po piwie to moneta 1-dolarowa, wskazywna bezbłednie. Na pewno każdy użytkownik z tym się spotkał...
Na początek - na pewno lepszego nie znajdziecie - ale potem zaczynają się niedostatki. Pamiętajcie, są gorsze ale są też o niebo lepsze.
Osobiście nie lubię kultu". Sprzedałem, szukam innego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie