Gniewkos Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Witam!W weekend wyszło takie oto coś, wykonane chyba z miedzi, cienie ok 1mm. Na drugim zdjęciu porównanie z 1gr.proszę o wszelkie info jeżeli ktoś coś wie!pozdrawiam!
pawcion123 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 A mógłbyś spróbować odczytać i przepisać nam napisy na ile jest to możliwe!pomoże to w ID
Gniewkos Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 jak bym trochę podczyścił to może coś by dało rade, ale nie wiem jak to ruszyć za bardzo jutro będę myślał ale na pierwszy rzut oka co to może być?
Raned Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Mosiądz, nie czyścić tylko przetrzeć oliwą z oliwek. Liczman, prawdopodobnie francuski.
Gniewkos Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 Spróbuję coś na nim odczytać może zrobić lepsze fotki...Kolego Raned po czym to stwierdzenie, że może być z Francji i w ogóle ile może mieć lat? Wyszedł jakieś 7m od krajcara 1624 z zeszłego tygodnia oraz kawałka starego łańcuszka. pozdro!
Gniewkos Napisano 10 Marzec 2009 Autor Napisano 10 Marzec 2009 Jeżeli ktoś chciał by się pobawić w rozszyfrowywanie napisów na około, to mam fotki wysokiej rozdzielczości robione dodatkowo z lupą, ja niestety wysiadam i nie mogę tego rozczytać. Jak by co to proszę pisać!pozdrawiam!
Gniewkos Napisano 11 Marzec 2009 Autor Napisano 11 Marzec 2009 http://galeria.plock24.pl/displayimage.php?album=89&pos=6 po naciśnięciu strzałki jest druga strona inna jak moja!coś zaczyna się wyjaśniać!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.