tomekk Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Witam!Zeszły śniegi, i postanowiłem wyskoczyć na godzinkę.Mały ugorek i zapowiada się ciekawie, cynowy piesek ;) ustnik do trąbki ( który dziś oczyściłem i pasuje do trąbki po pradziadku, też zamieszczę fotkę :), poza tym bransoletka z mosiądzu lub miedzi i mosiężna klamerk nie wiem od czego, kula od karabinu dla porównania.Co do bransoletki prosiłbym o ID.Pozdrawiam!tomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 a tu ustnik już na swoim miejscu, i dziś trąbka pierwszy raz od zakończenia wojny, wydała z siebie piękny dźwięk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 a tu w pełni gotowa strzelecka trąbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 daj blizej foty tej trąbki..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.