ejni Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Witam, szukam osoby z Legnicy która miała by ochotę jeździć na wypady co weekend. Nie musi posiadać wykrywacza, dobrze by było gdyby miała trochę wiedzy o kopaniu i Historii...Pozdrawiam Ejni
Czlowieksniegu Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mała pomoc?http://www.odkrywca.pl/kontakty/index.php
kruqu Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 W przyszłym tygodniu mam nocki wiec jakby był ktos chetny na wykopki od rana (8,9 rano) to piszcie to sie zgadamy, moge przyjechac do Legnicy
DamianLca Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witam!:] Takie pytanie z innej beczki:P Kiedy jest Jarmark Staroci w Legnicy w tym miesiącu? Druga niedziela miesiąca wypada w święta to raczej nie będzie a w tamtą niedziele byłem i nic się w rynku nie działo?Pozdrawiam:Damianlca
ejni Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Ja puki co kończę z łażeniem tzn. mogę jechać do towarzystwa (bez skojarzeń) ale nie posiadam własnej wykrywki... mogę kopać dziury jak ktoś szuka militarki :D
rabat Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 witam!!w końcu wakacje więc takie pytanie.leci ktoś na jakieś kopanie jutro (20.06.09)??jako że nie mam transportu to można by było gdzieś z buta skoczyć??jak co to piszcie gg 6987129
KudłatyHD Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hej będę jutro popołudniu w Legnicy, po załatwieniu sprawy chciałbym wyskoczyć na jakieś monetkowe pole, jest ktoś chętny??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.