ejni Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Witam, szukam osoby z Legnicy która miała by ochotę jeździć na wypady co weekend. Nie musi posiadać wykrywacza, dobrze by było gdyby miała trochę wiedzy o kopaniu i Historii...Pozdrawiam Ejni
Czlowieksniegu Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 Mała pomoc?http://www.odkrywca.pl/kontakty/index.php
kruqu Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 W przyszłym tygodniu mam nocki wiec jakby był ktos chetny na wykopki od rana (8,9 rano) to piszcie to sie zgadamy, moge przyjechac do Legnicy
DamianLca Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Witam!:] Takie pytanie z innej beczki:P Kiedy jest Jarmark Staroci w Legnicy w tym miesiącu? Druga niedziela miesiąca wypada w święta to raczej nie będzie a w tamtą niedziele byłem i nic się w rynku nie działo?Pozdrawiam:Damianlca
ejni Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Napisano 22 Kwiecień 2009 Ja puki co kończę z łażeniem tzn. mogę jechać do towarzystwa (bez skojarzeń) ale nie posiadam własnej wykrywki... mogę kopać dziury jak ktoś szuka militarki :D
rabat Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 witam!!w końcu wakacje więc takie pytanie.leci ktoś na jakieś kopanie jutro (20.06.09)??jako że nie mam transportu to można by było gdzieś z buta skoczyć??jak co to piszcie gg 6987129
KudłatyHD Napisano 22 Lipiec 2009 Napisano 22 Lipiec 2009 Hej będę jutro popołudniu w Legnicy, po załatwieniu sprawy chciałbym wyskoczyć na jakieś monetkowe pole, jest ktoś chętny??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.