ejni Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Witam, szukam osoby z Legnicy która miała by ochotę jeździć na wypady co weekend. Nie musi posiadać wykrywacza, dobrze by było gdyby miała trochę wiedzy o kopaniu i Historii...Pozdrawiam Ejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Mała pomoc?http://www.odkrywca.pl/kontakty/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 heh dzięki ale znam to ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 ja jestem z legnicy:) heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 spoko Rabat wiem że jesteś z Legnicy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 W przyszłym tygodniu mam nocki wiec jakby był ktos chetny na wykopki od rana (8,9 rano) to piszcie to sie zgadamy, moge przyjechac do Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 co, nie ma chetnych?? taka piekna pogoda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1970 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Nie ma chętnych wszyscy orają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Witam!:] Takie pytanie z innej beczki:P Kiedy jest Jarmark Staroci w Legnicy w tym miesiącu? Druga niedziela miesiąca wypada w święta to raczej nie będzie a w tamtą niedziele byłem i nic się w rynku nie działo?Pozdrawiam:Damianlca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Ja puki co kończę z łażeniem tzn. mogę jechać do towarzystwa (bez skojarzeń) ale nie posiadam własnej wykrywki... mogę kopać dziury jak ktoś szuka militarki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 leśniczy zabrał piszczałę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 witam!!w końcu wakacje więc takie pytanie.leci ktoś na jakieś kopanie jutro (20.06.09)??jako że nie mam transportu to można by było gdzieś z buta skoczyć??jak co to piszcie gg 6987129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Hej będę jutro popołudniu w Legnicy, po załatwieniu sprawy chciałbym wyskoczyć na jakieś monetkowe pole, jest ktoś chętny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.