mlynek27 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Jakiś czas temu dostałem zdjęcia od mojego znajomego z rejonu Zgorzelca. Napisał mi że setki razy w tym miejscu chodził (na grzybi, spacery itp) a nawet siedział w tym miejscu paląc fajeczki. Pewnego dnia zastał taki oto widok. Została zdjęta warstwa cegieł pod którą był właz zabezpieczony gumową uszczelką. W środku była taka piwniczka", niestety już pusta. Czy coś w środku było? Trudno powiedzieć. Ale wyobraźnię rozbudza. Może Niemcy wrócili po swoje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynek27 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynek27 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynek27 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 Charakterystyczne drzewa w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlynek27 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 szambo, co nie znaczy że nie mogło służyć jako skrytka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Chyba nie szambo bo w środku budynku? szambo by było raczej gdzieś obok bo brzydkie zapachy te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.