Tradytor Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 Było to z godz tenu do id ale wątek wcieło nie wiadomo czemu?:( więc wstawiam jeszcze raz wyszło to w pobliżu polowego lotniska wychodzily też łuski i kawałki taśmy od IŁ-a i Dszka.Wie ktoś może od czego ten kawałek tasiemki
Tradytor Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 Było to z godz tenu do id ale wątek wcieło nie wiadomo czemu?:( więc wstawiam jeszcze raz wyszło to w pobliżu polowego lotniska wychodzily też łuski i kawałki taśmy od IŁ-a i Dszka.Wie ktoś może od czego ten kawałek tasiemki
Luftlander Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Sowiecka lotnicza taśma rozsypna kaliber 37 mm do działka NS-37 używane np w Jak-3 Jak-9
zebu74 Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Witam,to Ja się dołączę do pytania o id,bo i Mnie się taka tasiemka trafiła.pzdr
zebu74 Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 oj,troszkę się spóżniłem,sorki.Swoją drogą to ciekawe co robiła taśma lotnicza w środku lasu,może stosowane były też w działkach naziemnych.pzdr
szczepciu Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Tak się prezentuje większy fragment takiej taśmy.Pozdrawiam szczepciu
Pytanie
Tradytor
Było to z godz tenu do id ale wątek wcieło nie wiadomo czemu?:( więc wstawiam jeszcze raz wyszło to w pobliżu polowego lotniska wychodzily też łuski i kawałki taśmy od IŁ-a i Dszka.Wie ktoś może od czego ten kawałek tasiemki
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.