okop Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 sorry zapomniałem gg wczoraj wykasowałem pisać na gracz2009@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Gdybyś napisał proszę pisać to pewnie ktos by napisał,samo pisać razi w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 a no racja nawet nie zachowałem grzecznościowego zwrotu - samokrytykaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 10:12 08-03-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykheya26 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Okop wyluzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 wiesz presja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Okok po pierwsze opanuj się z tymi samoreklamami, bo w każdym wątku widzę link do twojego wykrywacza...Po drugie jesli prezentujesz mundury, to:1) Sznur galowy oficerski nosi się w ten sposób, że dolną pętle przewiesza się od tylu pod pachą, a sznurek z gwizdkiem powinien luźno zwisać przed resztą części sznura, pod sznurem głównym powinien się mieścić ostatni wąski sznurek(ten bez plecionki)2)Mam nadzieję że masz świadomość że medale i odznaczenia powinno się nosić tak aby sam medal lub odznaczenie było na wysokośći klapy od kieszeni zakrywając odpowiednią baretkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 no wiesz z tym gwizdkiem i medalami nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 KonVonWin ja sie nie reklamuje i wogule nic na allegro itp. nie sprzedaje.Jak się pytają z czym chodze to im pokazuje powiec jakiej to firmy i model to linków z nim nie będę wstawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 P.S.- jak macie na zbyciu łuski to pisac gg 2840237 one mnie interesują najbardziej."To nie jest reklama? To w takim razi co?? A poza tym po co w kilku wątkach dajesz link do tego swojego cacka"??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 bo w każdym się pytająa do9 tych łuske hodzi o to żę np niektórych one nie interesują i wyzucają lub zostawiają na miejscówkach.po co jak można w poszte wysłać ja zapłace.poprostu najbardziej z kolekcji lubiełuski i pociski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 to może całą swoją przygodę z kolekcjonowaniem rozpocznij od kupna słownika, bo często trudno Cię zrozumieć...Już widzę ten tłum chętnych do wysyłania Ci łusek, a ty łaskawie zapłacisz za pocztę...Szczodry z Ciebie czlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 Oj dobra koniec bozaraz kartke dostaniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Cz mi się zdaje czy to znów reklama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 nie po prostu chcę sie tego pozbyć bo nie mam gdzie trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Okop łomianki są pod Wawą, ja Ci napisze tylko tyle, że jak chcesz to znajdziesz pod Wawą jak i w samej Wawie mnóstwo łusek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Okop, jeszcze raz Ci powtarzam!!! To nie jest TARG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 okop jak chcesz pozbyć sie tego munduru to wystaw na allegro na pewno beda licytowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 wiem a jak myślicie ile wart jaka cena minimalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 sprzet złożony i na okopy nad wisłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 i oto co znalazłem:jakaś blachaodłamek4 łuski od pps1 łuska mauser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 sorki w 1 zdjęciu powinno być rozłożony a nie złożony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 cene minimalna możesz ustawić na 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Tak po prawdzie to mundur jest mundurem starego typu, zapewne sznur galowy ma orła bez korony, zatem jego cena rynkowa to maksymalnie 20zł, Odznaczenia wszystkie za 20zł, mundur ze spodniami 30zł, i rogatywka oficera młodszego 80-120zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 eee to nie za wiele ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 na sznurze galowym jest orzeł bez korony a na czapce z koroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.