topik_2006 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Napisano 2 Marzec 2009 Witam szanownych znawców różnorakich tematów :)Koniec ściemniania, pytanie jest takie co to za klucz ??Od czego ?Mi to trąca niemieckim, saperskim kluczem do zapalników :)Ktoś spotkał się z takim fantem ?Coś potraficie o tym powiedzieć ?
topik_2006 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Napisano 2 Marzec 2009 Witam szanownych znawców różnorakich tematów :)Koniec ściemniania, pytanie jest takie co to za klucz ??Od czego ?Mi to trąca niemieckim, saperskim kluczem do zapalników :)Ktoś spotkał się z takim fantem ?Coś potraficie o tym powiedzieć ?
HD1940 Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 Typowy klucz pazurkowy do np. nakrętek rur wydechowych, piast rowerowych, urządzeń mechanicznych itp. Czy niemiecki - raczej nie do stwierdzenia jeśli brak jest oznaczeń producenta.
makul Napisano 7 Marzec 2015 Napisano 7 Marzec 2015 Nie będę zakładał odrębnego wątku. Klucz pazurkowy z dodatkową końcówką. Długość około 17cm. Wydaj mi się że widziałem gdzieś w jakimś zestawie do jakiejś broni maszynowej ale za chorobę nie mogę sobie przypomnieć gdzie (ani znaleźć).Ktoś kojarzy od czego?Pozdr,makul
Szybki55 Napisano 7 Marzec 2015 Napisano 7 Marzec 2015 WSK i podobne, drugi koniec jest do rozkręcania tylnych amortyzatorów
Pytanie
topik_2006
Witam szanownych znawców różnorakich tematów :)
Koniec ściemniania, pytanie jest takie co to za klucz ??
Od czego ?
Mi to trąca niemieckim, saperskim kluczem do zapalników :)
Ktoś spotkał się z takim fantem ?
Coś potraficie o tym powiedzieć ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.