jacenty2004 Napisano 28 Luty 2009 Autor Share Napisano 28 Luty 2009 ...sobie wisi... w publicznym miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 28 Luty 2009 Autor Share Napisano 28 Luty 2009 ...a drugi obok leży ...i czy nie tak powinno być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Skandal! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 28 Luty 2009 Autor Share Napisano 28 Luty 2009 Ja tam też uważam,że to skandal!!! Przecież to ze ściany może spaść na stoliki i poprzewracać kieliszki z gorzałą i kufle z piwem ,a ten leżący pod barem !!!... Niesiesz flachę potykasz się i tragedia gotowa!!! Jak słońce na niebie jak nas przed tym niebezpieczeństwem nie uratuje jakaś brygada antyterrorystów to nie wiem co będzie ? Chyba będę musiał obalać alpagi na ławce w parku albo w jakiejś zasikanej bramie !!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 a gdzie to niebezpieczeństwo sie znajduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Myślę że dla kolekcjonerów powinny byc osobne zezwolenia na broń, bo jak by tak w Polsce było to po ulicach chodzili by te złodziejaszki z mp-40 i było by dopiero:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 1 Marzec 2009 Autor Share Napisano 1 Marzec 2009 a w knajpie to się znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 he to zdażyłem się dowiedzieć czytajac posty, wiec moze inaczej jak nie w Polsce (bo chyba nie ) to w jakim kraju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 W jakimś barbarzyńskim ,gdzie państwo nie opiekuje się swoimi obywatelami .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 1 Marzec 2009 Autor Share Napisano 1 Marzec 2009 Skoro się nie opiekuje to od razu widać ,że to u nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 U nas nie zważając na pogodę ani na wczesną porę dnia, wpadli by przedstawiciele naszego opiekuńczego państwa ,by nie dopuścić do nieszczęścia które mogło by Cię spotkać już od samego przebywania w jednym pomieszczeniu z tak niebezpiecznym przedmiotem .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 No to napiszę jeszcze raz. To jest obrazek z knajpki w Polsce i dlatego to pokazuję .W innym kraju taki widok by mnie nie zdziwił i aż tak nie ucieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 To lepiej nie podawaj dokładnej lokalizacji . Niech cieszy oczy do puki w gronie klientów nie pojawi się jakiś życzliwy .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Ta..., a po tym wątku szykują się o godz. 6.00 wjazdy do wszystkich knajp w kraju... W końcu znajdą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Tak na poważnie, to pewnie deko z papierami , bo wierzyć mi się nie chce aby ktoś był na tyle naiwny żeby wieszać sprawną zabawkę na ścianie w knajpie .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 I towar mało chodliwy, bo to prawie nowe i kto by sobie takie bydle w domu na ścianie wieszał ? :) Ale co prawda to prawda. Zawsze się trafi jakiś kretyn, który na dodatkową belkę będzie chciał zasłużyć i miejmy tylko nadzieję ,że nie wszyscy milicjanci znikną z ulic ( chciałem napisać z krzaków z radarem) i nie będą teraz szlajać się po knajpach ,bo jeszcze mogą popaść w alkoholizm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.