kubalament Napisano 23 Luty 2009 Autor Napisano 23 Luty 2009 Witam szukam ciekawych miejsc z okresu wojen jak i pól bitew w województwie lubelskim proszę o pomoc. bo sprawa jest taka ze od niedawna mam wykrywacz i niema bladego pojęcia gdzie szukać wiem dosłownie o kilku miejscach takich jak np Marynin koło Radzynia podlaskiego Bychawa Kock lasy włodawskie lasy koło Adampola (10 km od Włodawy )małaszewicze i tyle mojej wiedzy
brodaamor Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Jesteś początkującym na forum. To w pierwszej kolejności przeszukaj to forum, później udaj się do biblioteki.Trochę inwencji!!!
borsuk leśno-polny Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 A jak już namierzysz jakieś fajne miejsce, to nie ogłaszaj tego wszem i wobec na Forum, bo nie będziesz tam miał czego szukać. Ludzi z wykrywkami teraz więcej po lasach niż zajęcy, w Lubelskiem też.
ukalek Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Powiem szczerze, że w miejsca, które są gdziekolwiek opisane już nie ma sensu jeździć. Od tego zaczynałem i widzę. No wiadomo, nawet na najbardziej przechodzonej miejscówce coś" wyskoczy, ale na rewelacje nie licz. A nic mnie bardziej nie denerwuje niż przekopany wcześniej okop ;). A powiem Ci, że w lubelskim mamy całkiem niezła konkurencję" którą serdecznie pozdrawiam :).
kubalament Napisano 24 Luty 2009 Autor Napisano 24 Luty 2009 no ja wiem ze rewelacji się nie znajdzie ale zawsze coś i dlatego chciałbym się dowidzieć o ciekawych miejscach a o tych miejscówkach co napisałem na początku dowiedziałem się tez z tego forum dlatego pisze o nich
kubalament Napisano 25 Luty 2009 Autor Napisano 25 Luty 2009 To jak koledzy dostane jakąś podpowiedz o ciekawych miejscach czy muszę sobie sam radzić?? :)
220V Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Kolego,miejsca które podałeś to w przełożeniu na wypad w teren, są to kilometry kwadratowe terenu do przeszukania!Życia Ci nie starczy he he
kubalament Napisano 26 Luty 2009 Autor Napisano 26 Luty 2009 wiesz przecież wiadomo ze całego obszaru np lasów włodawskich mądry człowiek nie przeszuka trzeba posiadać bardziej precyzyjna widzie aby coś zacząć tam robić
terenowiec69 Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Najpierwe trzeba sie oczytać żeby wiedziec co i jak.
apokalipsa Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Witam niech kolega się odezwie na gg10102592
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.