Skocz do zawartości

Działania wojenne na terenia Lubelszczyzny

kubalament

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam szukam ciekawych miejsc z okresu wojen jak i pól bitew w województwie lubelskim proszę o pomoc. bo sprawa jest taka ze od niedawna mam wykrywacz i niema bladego pojęcia gdzie szukać wiem dosłownie o kilku miejscach takich jak np
Marynin koło Radzynia podlaskiego
Bychawa
Kock
lasy włodawskie
lasy koło Adampola (10 km od Włodawy )
małaszewicze i tyle mojej wiedzy
Napisano
Powiem szczerze, że w miejsca, które są gdziekolwiek opisane już nie ma sensu jeździć. Od tego zaczynałem i widzę. No wiadomo, nawet na najbardziej przechodzonej miejscówce coś" wyskoczy, ale na rewelacje nie licz. A nic mnie bardziej nie denerwuje niż przekopany wcześniej okop ;). A powiem Ci, że w lubelskim mamy całkiem niezła konkurencję" którą serdecznie pozdrawiam :).
Napisano
no ja wiem ze rewelacji się nie znajdzie ale zawsze coś i dlatego chciałbym się dowidzieć o ciekawych miejscach a o tych miejscówkach co napisałem na początku dowiedziałem się tez z tego forum dlatego pisze o nich
Napisano
Kolego,
miejsca które podałeś to w przełożeniu na wypad w teren, są to kilometry kwadratowe terenu do przeszukania!
Życia Ci nie starczy he he
Napisano
wiesz przecież wiadomo ze całego obszaru np lasów włodawskich mądry człowiek nie przeszuka trzeba posiadać bardziej precyzyjna widzie aby coś zacząć tam robić
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie