Skocz do zawartości

Garrett 2500 GTI na militarke i depozyty

Vorax

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chce konkretnie kupic Garretta 2500gti w Vikingu.Do tej pory smigalem na kanarku 150 z duza cewka.Sprzet fajny na powierzchniowy kolorek i cos glebszego do max 40 cm.Jednak na terenie ktory eksploruje znajduje sie sporo miejsc z depozytami oraz sporo okopow gdzie na 100% sa glebsze tematy(drobnice z wierzchu sciagnal kanarek)W zwiazku z tym mam pytanie czy Garretem gti siegne militarke i depozyty bedace na metrze-poltora? W garrecie podoba mi sie fajny duzy wyswietlacz,poza tym spodobal mi sie kanarek wiec moze i stad przywiazanie do garreta.Pozdrawiam Vorax
Napisano
witam jesli chcesz zatrzymac kanarka i dokupic drugi uzupelniajacy i zalerzy ci na powarznych osiagach to polecam tm808 moge ci zagwarantowac ze zadnego depozytu nie ominiesz. z wlasnego doswiadczenia to ci powiem ze kilka razy odpuszczalem ..bo bylo za gleboko.jest to wykrywacz bez dyskryminacji i lapie przedmioty min.7na7 cm wiec potrzebujesz drugi na drobnice
Napisano
tomakzr:Dziekuje za odpowiedz,kanarek zostaje-moja zona chce go koniecznie dla siebie-w sumie ma racje nie nakopie sie,obsluga prosciutka,wykrywacz lekki,czesto kopanie to jeden maly sztych saperka.Wykrywacz o ktorym napisales z tego co widze to juz sprzet maksymalnie zawodowy.Boje sie tylko ze nakopie mase smieci...
Napisano
niewiem o jakich smieciach mowisz bo jak masz na mysli wiaderko albo stare garnki to na pewno tak,tylko ze chelm tez jest metalowy.tak jak powiedzialem nie reaguje na drobnice(luski,monety,odznaki itd)typowy sprzet na depozyty,chyba o to chodzi??!!
Napisano
Tak dokladnie chodzi o depozyty i gleboka militarke..natomiast jako opcje zastanawiam sie tez nad gti plus rama.
Napisano
Dziekuje serdecznie za informacje,temat do przemyslenia...Myslalem o takiej opcji ze ja smigam z rama garretem gti a za mna zamiata kanarek powierzchniowke...
Napisano
Po 8-u latach pracy ze Smętkiem, postanowiłem się przesiąść na coś lepszego. Moich 3-ech znajomych pracuje już kilka lat na GTI 2500.
Każdemu z OSOBNA zadałem pytanie, że gdyby mieli większą gotówkę to na jaki sprzęt by go zamienili.
Dostałem 3 jednobrzmiące odpowiedzi. Nie zamienili by go na żaden inny. I to mi wystarczyło.
Miałem lewą kasę ( lewą przed żoną) i od niedawna stałem się posiadaczem GTI 2500 ale w terenie jeszcze z nim nie byłem. Również z chęcią poczytam opinii.
Napisano
Panowie, tez smigam z garrettem 2500 pro , na kolor jest rewelacyjny ale daleki jestem od zachwytu jesli chodzi o militarke. Tzn kolorowa jest ok, ale jesli chodzi o głębiej zalegające fanty to już nie jestem hurraoptymistą.
W tym momencie szukam czegos dedykowanego wyłącznie militarce. Vorax co do twoboxa w garecie, naczytalem sie na roznych forach ze to shitex, dlatego jesli bede chcial biegac z ramą kupię coś typowego
Napisano
No wlasnie rozne sa opinie o ramie do gti 2500,malo chyba jest osob ktore ja uzywaly...A opcja dokupienia duzej sondy do gti?
Napisano
Po dalszych konsultacjach wyglada to chyba tak-do zabawy na powierzchni-kanarek.
Na kolorek cewka 9.5 cala garret 2500gti.
Na zakopy do max poltora metra plus militarka do metra garret 2500 gti z cewka 12 cali.
Na glebokie zakopy i gleboka militarke tm808.
Dobrze prawie?
Napisano
cewka 12 osobiscie dla mnie jest nieporęczna, jak chcesz to kupo podstawowa wersje a 12 Ci tanio odsprzedam (2 razy zakladana). Jak idziesz na kolor nie nastawiasz sie na fanty głębiej czy płycej leżace, wiec cięzko wychodzic z 9 lub 12. Zreszta kupisz sam sie przekonasz ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie