ted456 Napisano 21 Luty 2009 Autor Napisano 21 Luty 2009 Witam. Wie ktos moze cos na temat tej szabli? Wiek, narodowosc? Na górnej częsci wygrawerowana jest sygnatura , lecz nie mam jak zaprezentowac ją tutaj. Byłbym bardzo wdzięczny za informacje. Pozdrawiam
pomsee Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Spytaj cyrografa z konserwacji to specjalista od tasaków.
ted456 Napisano 21 Luty 2009 Autor Napisano 21 Luty 2009 Witam. Wie ktos moze cos na temat tej szabli? Wiek, narodowosc? Na górnej częsci wygrawerowana jest sygnatura , lecz nie mam jak zaprezentowac ją tutaj. Byłbym bardzo wdzięczny za informacje. Pozdrawiam
stug IV Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 A jak wygląda ta sygnatura na tym egzemplarzu i gdzie dokładnie jest zlokalizowana ?
Pytanie
ted456
Witam. Wie ktos moze cos na temat tej szabli? Wiek, narodowosc? Na górnej częsci wygrawerowana jest sygnatura , lecz nie mam jak zaprezentowac ją tutaj. Byłbym bardzo wdzięczny za informacje. Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.