Arbi1000 Napisano 21 Luty 2009 Autor Share Napisano 21 Luty 2009 Dawno temu, kiedy u nas na półkach sklepowych stał tylko ocet, przywiozłem z RFN używaną pralkę automatyczną.Wysłużyła się również u mnie ale i na nią przyszedł czas.Potrzebny był mi taki silniczek więc ją rozbroiłem a w bębnie taki skarb".Szkoda, że pralki automatyczne wymyślono tak późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Fajna pamiątka, chociaż trochę zniszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 to ja podam taki przykład, do wujka-elektronika samochodowego kiedyś przyjechał koleś z starą furą do naprawy i wuja znalazł jak rozbierał grata kilka brytyjskich monet z lat 70tych, które rzecz jasna trafiły do mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.