Skocz do zawartości
  • 0

Srebrna papierosnica SS

Cezar777

Pytanie

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam ja za kilka browarow,jest ze srebra to nie przeplacilem nawet jesli jest to kopia.Koles mowil ze ja znalazl podczas remontu dachu.Wracajac do pytania z poczatku watku,czy ktos sie spotkal gdzies z taka tarczka?
Pozdr.
Napisano
lipa tak zgadza sie -ale na pewno nie za parę browarów -robiący tą kopie napracował sie nieźle :):) nie po to aby sprzedać za parę browarów -ale to już nie nasza sprawa -pozdro
Napisano
postarzana...
lipa...
swasta w EK - wyglada jak by dziecko ja wykleiło z papieru..
przede wszystkim - postarzana kwasem, cynowana i przecierana.
wszystko z kilometra wygląda jak zrobione wczoraj i jest bardzo nienaturalne.
pozdro!
Napisano
Malo za nia zaplacilem i to jest dziwne.Mialem nadzieje ze to nie terazniejsza robota,kto by sie meczyl za pare zloty przeciez mogl sprzedac sama papierosnice za wieksza kase.Papierosnica jest srebrna ma pruskie punce.Dziwna sprawa.Dziekuje za pomoc w identyfikacji tarczki.
Pozdr.
Napisano
http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/dscn4324.jpg

fajnie widać kropelki sztucznej patyny na tym cypelku z biciami ;)
pozdro!
Napisano

Te kropelki to wglebienia ktos to napunktowal i w nich cos pewnie zostalo i tak spatynowalo.Moze kolega total wypowie sie na temat tej patyny.

Napisano
Jezeli chodzi o to czy papierosnica jest srebrna to nie mam watpliwosci bo na tym akurat sie troche znam.Ten krzyz i tarczka to nie moj temat dlatego poprosilem o pomoc.Koledzy pomogli to LIPA wiec trzeba usunac te doklejone dodatki i sprzedac sama papierosnice.Jeszcze raz dziekuje za pomoc.
Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie