Kaba Napisano 18 Luty 2009 Autor Napisano 18 Luty 2009 Witam :)Jak wiadomo internet jest pelen... w wiekszosci badziewia, gdzie o konkretna informacje jest naprawde trudno.Ponad polowa stron to seo-spam pod google.I tu moje pytanie.Jakich stron(a dokladnie o czym) brakuje w polskim internecie ?Zaczynajac od siebie - wszelkiej masci katalogow, uzytecznych podczas identyfikacji.Podaje dalej.[sorry jezeli jest juz taki temat]Pozdrawiam.
karpik Napisano 18 Luty 2009 Napisano 18 Luty 2009 Katalogi wszelkiej maści bronią się jak mogą:)Dbają o swoją własność intelektualną ale jest to coraz trudniejsze. Może i dobrze;)Trzeba pamiętać, że posiadanie nielegalnych kopii książek, katalogów itp.(nawet plików na kompie) to piractwo/złodziejstwo:)Pozdro.
borsuk leśno-polny Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 Trudno mówić o czymś takim, jak polski internet", co najwyżej o polskojęzycznych stronach, internet nie zna granic państwowych.
Fester Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 Ja na przykład nie mogę za cholerę znaleźć nic konkretnego o ahnenerbe. Oczywiście chodzi o strony polskojęzyczne. Jest geneza, rozwój i co tam skrobali mniej więcej. Ale konkretna strona o działalności (taka od A do Z), to nie ma bata. kilkanaście zdań i to wsio.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.