schliesen Napisano 15 Luty 2009 Autor Napisano 15 Luty 2009 Pytanie moje dotyczy identyfikacji tego nieśmiertelnika. Jest widoczny na skanie ale podam jego dane: 5941 Betehlsh.d.O.Pol.Kroatien Kdr.d.Gend Pol. Gebiet V Dziękuje za pomoc.
schliesen Napisano 16 Luty 2009 Autor Napisano 16 Luty 2009 Mam dalsze pytanie Czy ten nieśmiertelnik należał do Niemca czy Chorwata? Dziękuję
schliesen Napisano 15 Luty 2009 Autor Napisano 15 Luty 2009 Pytanie moje dotyczy identyfikacji tego nieśmiertelnika. Jest widoczny na skanie ale podam jego dane: 5941 Betehlsh.d.O.Pol.Kroatien Kdr.d.Gend Pol. Gebiet V Dziękuje za pomoc.
coriolan Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 Befehlshaber d.Ordnung-Polizei KroatienKommandantur d.Gendanmerie Polizei Gebiet VGłównodowodzący Policji Porządkowej ChorwacjiKomendantura Żandanmerii-Policji Sterfy V
MarcinF Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 Ciekawe czy kupujący wierzy, że to nieśmiertelnik Głównodowodzącego Policji Porządkowej?
Zwierzu Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 W kazdym bądz razie kupujący to spec od niesmiertelników a druga osoba co przegrała licytacje to wręcz autorytet.
Pytanie
schliesen
Pytanie moje dotyczy identyfikacji tego nieśmiertelnika. Jest widoczny na skanie ale podam jego dane: 5941 Betehlsh.d.O.Pol.Kroatien Kdr.d.Gend Pol. Gebiet V
Dziękuje za pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.