Piotr4415 Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 Witam wszystkich.Pochwalcie się koledzy co wykopaliście koło Mławy z militariów ???? .Ja szukałem raz perę godzin z 3-4 godz. i wykopałem : pół bagnetu,odłamki,pół łuski - nic godnego uwadze,Słyszałem dużo opinii ze rejony koło Mławy są przegrzebane na maxa .......A wy macie coś ?????????? .proszę o odpowiedzenie na Mój post .pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 analogiczny temat jest już w naszych odkryciach tam sobie zobacz...Wyszukiwarka Twoim przyjacielem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr4415 Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 mało info było na ten temat ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek88 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 I więcej nie będzie, bo tam nie ma czego szukać.Chyba że interesuje Cie złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Vis i ur to było w 1988r. 21 lat temu.kilka łusek i orzełków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 ale UR to chyba nie cały KB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.