Swiety82 Napisano 10 Luty 2009 Autor Share Napisano 10 Luty 2009 Tytuł: Chłopiec w pasiastej piżamie - The Boy in the Striped PyjamasProdukcja: USA , Wielka BrytaniaGatunek: DramatData premiery: 2009-03-06 (Polska) , 2008-08-28 (Świat)Czas trwania: 93 min.Reżyseria: Mark HermanScenariusz: Mark HermanOpis:Lata 40-te, czas wojny. Bruno ma 8 lat mieszka w Berlinie razem z siostrą i rodzicami. Jednak pewnego dnia rodzina przenosi się na wieś, aby towarzyszyć ojcu – niemieckiemu oficerowi - w jego nowej pracy. Bruno łamie zakaz opuszczania nowego domu i poznaje okolicę. W ten sposób zaprzyjaźnia się ze Szmulem – chłopcem, który mieszka w innym, nieznanym świecie za kolczastym ogrodzeniem...Obsada:Vera FarmigaDavid ThewlisRupert FriendRichard JohnsonSheila Hancock Film świetny, szczególnie zakończenie, polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy992 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Widziałem, naprawdę warto obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VOO1 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 W a r t o ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knup Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Dawno czegoś równie dobrego nie widziałem, piorunujące wywarł na mnie wrażenie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Zakończenie szczególnie poruszajace, chociaż lekko to wszystko przesadzone. Ale warto zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.