alijewa Napisano 10 Luty 2009 Autor Share Napisano 10 Luty 2009 WITAM WSZYSTKICH ,BYŁEM OSTATNIO NA WYKOPKACH I ZNALAZŁEM TAKI HEŁM MOCNO SKOROWACIAŁY JAK GO OCZYSCIC DOMOWYMI SPOSOBAMI ZEBY GO NIE ZNISZCZYC Z GORY DZIEKUJE ZA PODPOWIEDZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 Elektroliza,a następnie przeczyścić szczotką na wiertarce najlepiej mosiężna.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 Obawiam się, że szczotka na wiertarce porobi dziury miast wymieść rdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 No nie wiem. Zawsze tak robie i efekty sa doskonałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 Thomson wszystko zależy od wyczucia operatora-kiedyś delikatnie tłumik od auta tak szlifowałem...no i wyszlifowałem dziurkę.Ja będę niedługo robił próby na piaskarce, na jakims mało inwazyjnym ścierniwie więc zobaczę co mi wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Ja tam zawsze wolę druciakiem się pobawić i psiknąć wz40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Szczota na wiertarce małe obroty i trochę cierpliwości, albo pierw go wrzucić do fosolu i potem przelecieć gdzie niegdzie szczotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 po co sie pytasz jak wystawiles go na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Możesz nie zdążyć go wyczyścić jak ktoś go szybko kupi he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.