BRAT_MIH Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Red Orchestra -wchodzisz na snajper heaven i walczysz z samymi snajperami:)
stock84 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Nie grałem nigdy w sniper elite ale jeżeli chodzi o tego typu zabawe to na multiplayerze Call of Duty II jak poszukasz to znajdziesz serwery z planszami tylko na snajperki:)Super zabawa i emocje gwarantowane.Polecam
Tradytor Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 BRAT_MIH grywasz w Red Orchestra jeśli tak to pod jakim nickiem bo ja często gram
wino39 Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 a wiecie może z kąd można sciągnąć red orchestera????
woytas Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Zapoznaj sie z regulaminem forum - zanim bede musial wyciagnac konsekwencje - ok?
Photobymagik Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 Ja grałem w Sniper Elite.. Sniper Art of victory (sztuka zwyciężania) a ogólnie z gier wojennych to polecam Call Of Duty 4 i 5 - tam można troche postrzelać z broni snajperskiej :) W Call Of Duty 4 jest pewna misja że sie poruszasz snajperem może nawet dwie misje i po części nawiązują do filmu Wróg u bram" :) No a ze snajperskich to jest jeszcze jakiś Marine Sharpshooter (tandeta) różne Medal Of Honor - też dobre gry..i osobiście lubie jeszcze Project Igi 2 - często grałem w to w internecie z bronią snajperską - a dokładniej z M82A1
Tradytor Napisano 1 Marzec 2009 Napisano 1 Marzec 2009 wino39 red orchestre najłatwiej i najprościej jest ściągnąć z półki w empiku koszt to ok 20zł :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.