Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 7

Sv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
W ten weekend bardziej na południe uderzam, może okolice Leszno/Wschowa? Mam nadzieję że pogoda nie spłata mi figla :)
Napisano
Ja byłem w niedziele godzinkę sprzęt testować.I stwierdzam że puki jest minus nie ma sensu.Ale mówie jak pogoda się wyjaśni to można Panowie na wspólny wypad się ustawić
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam, byłem w środę i zamiast saperką kopałem siekierką.jeszcze ziemia dość twarda, to co w południe odmarznie w nocy ponownie zamarza.mam nadzieję że w sobotę już będzie lepiej, a od nowego tygodnia ma być już zdecydowanie na naszą korzyść.
Pozdrawiam.
Napisano
Hejka.
Rowniez ostatnio wyskoczylem w teren i teraz musze do castoramy po nowe lopaty podjechac ale w razie czego jestem chetny na jakas poznanska integracje.
gg: 4914159
Napisano
Byłem właśnie na zwiadach, kopać się nie da. Zawsze w miarę możliwości się chętnie do jakiejś ekipy przykleje.
gg9276457
kom600008388
pozdrawiam!
Napisano
Witam, mieszkam jakies 65 km od Poznania, ale gdyby ktoś byl chetny pokopac w okolicach pz to z checia sie wybiore. GG 4272561
Napisano
Wiedzą koledzy coś na temar walk w Daszewicach ??
Mam pare miejscówek w tamtych rejonach ale jeszcze nie sprawdzonych :)
Mnie interesuje prawie tylko militarka. Moge się jakoś wybrać na wypad pod Poznań albo jakiś fort, tyle że jestem niepełnoletni :)
Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
ja jade jutro od rana tak o 6-7 w okolice pń. jak by co to sie możemy spotkać gdzieś w okolicy stacji kolejowej pń. wola jak komuś pasuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie