mensguth6 Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 ok.mam czas 7 dni w tygodniu.wiec dla mnie nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 Ja mam przeważnie weekendy i parę godzin w tygodniu po pracy zależy od zmiany i od kobiety.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 W ten weekend bardziej na południe uderzam, może okolice Leszno/Wschowa? Mam nadzieję że pogoda nie spłata mi figla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 bylem dzisiaj i zemia zmarznieta na jakies 3 do 5 cm.wiec niewien jak bedzie to wygladalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Ja byłem w niedziele godzinkę sprzęt testować.I stwierdzam że puki jest minus nie ma sensu.Ale mówie jak pogoda się wyjaśni to można Panowie na wspólny wypad się ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetter Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Czarny, numer pozwoliłem sobie zapisać :) Zrobi się cieplej zgadamy się na Wał :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Nie widzę problemu.Można się na maila wymienić poglądami jak będę miał dłuższą chwile to napisze do Ciebie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 dzieki za pogawedke,mam nadzieje ze wiosna sybko nastapi i ruszymy w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Trzymam mocno kciuk!!!Musimy się na przyszły tydzień ustawić.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 do czarny poznan; jutro smigamy na fort wiec jak masz czas to zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Juto to ja w pracy jestem cały dzień.Ale w sobotę od 12 jak najbardziej.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 sobota to my na pewno jestesmy,wiec do zo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Witam, byłem w środę i zamiast saperką kopałem siekierką.jeszcze ziemia dość twarda, to co w południe odmarznie w nocy ponownie zamarza.mam nadzieję że w sobotę już będzie lepiej, a od nowego tygodnia ma być już zdecydowanie na naszą korzyść.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topemo Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Hejka.Rowniez ostatnio wyskoczylem w teren i teraz musze do castoramy po nowe lopaty podjechac ale w razie czego jestem chetny na jakas poznanska integracje.gg: 4914159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Byłem właśnie na zwiadach, kopać się nie da. Zawsze w miarę możliwości się chętnie do jakiejś ekipy przykleje.gg9276457kom600008388pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Witam, mieszkam jakies 65 km od Poznania, ale gdyby ktoś byl chetny pokopac w okolicach pz to z checia sie wybiore. GG 4272561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Wiedzą koledzy coś na temar walk w Daszewicach ?? Mam pare miejscówek w tamtych rejonach ale jeszcze nie sprawdzonych :) Mnie interesuje prawie tylko militarka. Moge się jakoś wybrać na wypad pod Poznań albo jakiś fort, tyle że jestem niepełnoletni :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gargulec Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 witam . czy ktoś z okolic poznania ma all-1 ,mam problem i chciałbym zrobic tescik na dwie wykrywki. za odpowiedz z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Mam kolegę który ma Alla jakiegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Również jestem z okolic Poznania, i bardzo chętnie wezmę udział w jakiejś wyprawie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arteon Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Siema, Poczatkujacy z Proxima v4, chetnie wybiore sie z kims na wykopki w ok. Poznania, moze byc i dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 ja jade jutro od rana tak o 6-7 w okolice pń. jak by co to sie możemy spotkać gdzieś w okolicy stacji kolejowej pń. wola jak komuś pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.