camel69 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 szukam gdzie moge zaczac swoja przygode z wykrywaczem potrzebuje pomocy moze ktos mi jakos pomoze gdzie szukac w okolicach Tarnowa . woj.malopolskie
stock84 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 poszukaj najpierw na forum poprzez wyszukiwarkę
camel69 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 wiem wiem patrzylem, lecz nic dalej nie wiem, szukam jakichkolwiek map wskazowek bardzo bede wdzieczny za pomoc
dzieci3 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witam,musisz najpierw poczytać troszkę o historii Twojego regionu/literatura,google,odkrywca/,porozmawiać z rodziną dziadkiem,wujkiem,pradziadkiem,z ludzmi starszymi,pojezdzić po regionie,zajechać pod wiejski sklepik,postawić piwko ludności tubylczej-napewno coś wyciągniesz od nich,zajrzyć do muzeum,izby pamięci itp,postudiować mapy-polecam mapywig.Przez Tarnów we wrześniu nacierał XXII korpus pancerny,przez Grybów 2 dywizja górska,a na rzece Wisłoka stała 1DP,2BG,3BG niedaleko też koło Frysztaka stała grupa operacyjna gen.Łukoskiego.Czyli możesz się pokręcić w okolicy Tuchowa,Gorlic.Pzdr.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.