camel69 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 szukam gdzie moge zaczac swoja przygode z wykrywaczem potrzebuje pomocy moze ktos mi jakos pomoze gdzie szukac w okolicach Tarnowa . woj.malopolskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 poszukaj najpierw na forum poprzez wyszukiwarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel69 Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 wiem wiem patrzylem, lecz nic dalej nie wiem, szukam jakichkolwiek map wskazowek bardzo bede wdzieczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Witam,musisz najpierw poczytać troszkę o historii Twojego regionu/literatura,google,odkrywca/,porozmawiać z rodziną dziadkiem,wujkiem,pradziadkiem,z ludzmi starszymi,pojezdzić po regionie,zajechać pod wiejski sklepik,postawić piwko ludności tubylczej-napewno coś wyciągniesz od nich,zajrzyć do muzeum,izby pamięci itp,postudiować mapy-polecam mapywig.Przez Tarnów we wrześniu nacierał XXII korpus pancerny,przez Grybów 2 dywizja górska,a na rzece Wisłoka stała 1DP,2BG,3BG niedaleko też koło Frysztaka stała grupa operacyjna gen.Łukoskiego.Czyli możesz się pokręcić w okolicy Tuchowa,Gorlic.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.