melich Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 Nie wiem czy koleś nie poprawi tytułu aukcji ale na razie jest jak w tytule, wykrywacz z determinacją to skarb", jeżeli jest to determinacja do poszukiwań ciekawych fantów ;)http://www.allegro.pl/item533691618_wykrywacz_metali_z_determinacja_matali_kolorowych.html
melich Napisano 1 Luty 2009 Autor Napisano 1 Luty 2009 o widzę że jest to determinacja matali" to chyba jakieś zwierze?
kundzio11 Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Też to widziałem,koleś kupił chińszczyznę ,nie poszło mu i teraz szuka frajera na chłam.
sławek1989 Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Matal kolorowy to może jest jakiś pasozyt a ten wykrywacz je odrzuca:P To musi być dopiero technologia!
ARKADIO.IE Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Zdeterminowany to jest ten koleś ,co go kupi.:)Ja nie mam pojęcia jak to jest ? Jak dla mnie to powinno się wysyłać jakieś Powiadomienia do ludzi biorących udział w takich aukcjach,albo link do jakiegoś forum,co by ich oświecić,lub uświadomić .ps .choć sam osobiście pare ładnych latek wstecz chodziłem na gorszym sprzęcie(może ?? piszę gorszym (samoróbka PI)bo nie mam większego doświadczenia z MD-kami ,ale takie były czasy,teraz jest dużo większy wybór.pozdrawiamps2Biednych ludzi nie stać jest , na kupno tanich żeczy!"
BRAT_MIH Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 Nie on pierwszy pomylił dyskryminację z determinacją, jeden koleś ma z tego tytułu ksywe teraz :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.