Argentum Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 wyswietlacz skoda kasy lepiej kupic druga cewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Na 250 może i się sprawdza,chociaż jak ją miałem to po pewnym czasie już bez patrzenia na wyświetlacz,a tylko na słuch dałem radę rozróżnić co w ziemi piszczy.Kiedy kupiłem swojego GT to miał już wyświetlacz,który uwierz mi do niczego się nie przydał i po miesiącu poszedł w świat na aledrogo.Jeśli osłuchasz GT i zrozumiesz co do Ciebie piszczy to nić więcej nie trzeba :)Nie kupuj wyświetlacza.Pozdrowienia dla posiadaczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Ok dziękuje za przydatne wskazówki Roadrunner ;) jeszcze tylko 2 dni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 Witam, wczoraj pierwszy raz w sezonie wybralem sie na pole i mile zaskoczenie:) troche pogiety ale i tak jest fajny. Pozdrawiamhttp://img63.imageshack.us/img63/7897/img0770m.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 Drodzy uzytkownicy sov GT, dziś pierwszy raz wyszedłem z nim w trase, i nie mam pojęcia jak rozróżniać sygnały (metal który jest blisko gruntu wydaje bardzo silny sygnał i wiem że coś będzie pod ziemią) problem mam z wieloma sygnałami które sa ciche urywają sie itp, nie wiem jak rozpoznać który jest prawdziwy, dzis cały dzien mnie to denerwowało podczas chodzenia po moim ulubionym poletku ;) prosze o pomoc, wskazówki... bardzo byłbym wdzieczny.Z góry dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 nastawy podobne jak na tym zdjęciu za wyjątkiem:-nastawione mam na DISC, P/point, THRESHOLD, czułość niewiele ponad AUTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 Witaj w teamie szrek64 ;] Po pierwsze poczytaj na spokojnie ten temacik : http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=485542#790842Następnie porównaj ustawienia z tym co koledzy doradzają w tym temacie. Najważniejsza na początku jest cierpliwość - ja też nie rozumiałem o co kaman z tymi sygnałami - teraz jest wszystko super ;] powodzenia i pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 Po przeczytaniu wszystkich rad Kolegów, opanowałem ten sprzęt :) na polu, które kiedyś przechodziłem bardzo dokładnie ja, kolega i inni" znalazłem dużo fajnych rzeczy (monetki, pieczecie, plomby, itp.) dziękuje za pomoc :) Życze udanych poszukiwań :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 witam.Wrzucam trochę fotek z zeszłego sezonu , i zakładam drugą cześć z tegorocznymi znaleziskami , bo już parę razy spacerowałem po polach ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Dani wiem, że to nie ID, ale czy mógłbyś mi powiedzeć co to za guzik z orzełkiem? Ostatnio wpadł mi taki sam. Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 24 Marzec 2010 Autor Share Napisano 24 Marzec 2010 http://odkrywca.pl/guzik,665235.html pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.