Swiety82 Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Niestety już zniszczony bunkier Kriegsmarine, St. Malo, Wlk. Brytania, Rauchen Polizeilich verboten" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Ammunition room, czyli pokój amunicyjny, Alderney GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 N-L, 'Fliegerhorst Deelen' ", nie mam pojęcia co to oznacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Niech się Grzebiuszka nie denerwuje,ale osobiście uważam,ze te ruskie malunki są niczego sobie i też godne pokazania choć nie z bunkrów a z fabryki.Uchowało się jeszcze to,z szybu windy.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Hehe raczej się nie będzie denerwował, ponieważ napis jest niemiecki :)Co do rosyjskich malunków"-kolega remontował pewien obiekt który w czasie wojny pełnił rolę rosyjskiego lazaretu, opowiadał że pełno w nim było rosyjskich obrazów na ścianach, i naprawdę były piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Witam! Mam nieodparte wrażenie, że to jednak nie jest Boryszyn a Nietoperek...Czy ktoś mnie poprawi..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Witaj Szyna, Jak chcesz to ja Cie poprawie ;) To jestna 100% Petla Boryszynska. (Koncowkakorytarza, ktory prowadzi do Agnieszki)pozdrScapa Flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Do Swiety82 i Grzebiuszki,dobry numer z tymi fotkami z Vary".Ja tezje wlasnie dwa dni temu kopiowalem do innego pliku, azeby je zmniejszyc,a Ty Swiety82 ubiegles nas obu.dobre, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Luty 2009 Autor Share Napisano 5 Luty 2009 Mam nadzieję że mi wybaczycie :)Taki pejzażyk" z epoki, również z Vary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Ten znajduje sie we Francji - Bateria Todt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 ten tez pochdzi z Baterii Todt"ponoc ten i ponizsze rysunki sa powojenne izostaly stworzone dlapotrzeb filmu? Tak gdzies wyczytalem na jakiejs angielskiej stronce czy tez forum.Ile w tym prawdy? Nie mam pojecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 rownieztej samej Turm" - Bateria Todt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Opis: taj jak powyzejPS.sorry za slaba fotke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 szkoda, ze zostaly poniszczone przez greffitti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 i kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 i jeszcze taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koolka Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Znalezione i sfotografowane na mru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 Koolka,Niech zgadne, czyzby w korytarzu od Glownego wjazdu do GDR-u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koolka Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 Punkt dla kolegi scapa flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 Bliżej nieokreślone miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 Deze schitterende tekst is door de Haagse Bunker Ploeg gevonden in een F.A. bunker in Stützpunktgruppe Zandvoort.Het leven lief gehadde zonde gekustde dood je hand gegeven,dan het hart aan een meisje geschonkendat noemt men: Fallschirmjägerleben. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 Deutschland muss leben! und wenn wir sterben müssen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 Unieke Fresco´s gevonden in Baterie Zuidzand in Zandvoort in de keuken-kantine.Mocht u de bunker bezoeken maak hem alstublieft goed dicht dan blijven deze uniek fresco´s mooi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 Grzebiuszka zaciera ręce :Dj.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.