lefa Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2009 Swojego czasu Redakcja Odkrywcy prowadziła akcje ratowania w/w zabytku.Czy już udało sie go uratowac czy ratowanie trwa nadal.Czy Ktoś może coś wreszcie napisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 Możesz przyblizyć temat,nie bardzo wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 a o nic. Kolega Lefa vel Jaca próbuje zrobić zadymę. Wołać moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 Kolega lefa zadał tylko pytanie i co od razu zadyma wołać moda bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=546958#574260Chodzi mi o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Czyli tak jak zwykle.Dużo deklaracji zero własnej inicjatywy.Obiecanki cacanki a głupiemu radośc.Szkoda tylko ze zapewne złomiarze byli szybsi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 a wystarczyło się kolego lefa zaangażować wtedy kiedy trzeba było i teraz mógł byś odbębniać sukcesik.PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Panie Patron Pański wpis i czar prysł.Myślałem ze na Moderatorów to Forum wybiera ludzi z klasą.Ale byłem w błędzie.Poza tym Masz Pan coś do dodania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glutation Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 A tak w ogole, to jak skonczyla sie ta historia? Zostalo tak do dzis, czy znalazl sie jakis szczodry czlek? Czy juz po ptokach? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=546958#781787 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.