lysy452 Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Napisano 31 Styczeń 2009 witam proszę o pomoc w id tego medalika jest to dzisiejszy wykop,jesli ktoś będzie znał cene tego fanta bede wdzieczny i prosze mnie nie odsylac na aukcje aledrogo,poniewaz pytam z czystej ciekawosci.Pozdrawiam
lysy452 Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Napisano 31 Styczeń 2009 dzieki za pomoc Luftlander,dobrze ze nie sama kasa czlowiek zyje ale satysfakcja wielka czego zycze wszystkim.pozdrawiam
lysy452 Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Napisano 31 Styczeń 2009 witam proszę o pomoc w id tego medalika jest to dzisiejszy wykop,jesli ktoś będzie znał cene tego fanta bede wdzieczny i prosze mnie nie odsylac na aukcje aledrogo,poniewaz pytam z czystej ciekawosci.Pozdrawiam
coriolan Napisano 31 Styczeń 2009 Napisano 31 Styczeń 2009 Medal Krymski - więcej na polskiej wikipedii
lysy452 Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Napisano 31 Styczeń 2009 dzięki za pomoc jak widze jest kilka wzorów tego medalu a może powiecie jaka jest tego cena,bo do tej pory nie widziałem na aledrogo takiego,chyba ze przeoczyłem.
Pytanie
lysy452
witam proszę o pomoc w id tego medalika jest to dzisiejszy wykop,jesli ktoś będzie znał cene tego fanta bede wdzieczny i prosze mnie nie odsylac na aukcje aledrogo,poniewaz pytam z czystej ciekawosci.Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.