vaticano Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Napisano 29 Styczeń 2009 Witam. Znalazłem ostatnio taką oto taką metalową część być może jest to jakiś wał??? Widnieje na niej napis s51490 Z góry dziękuje vaticano
vaticano Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Napisano 29 Styczeń 2009 Witam. Znalazłem ostatnio taką oto taką metalową część być może jest to jakiś wał??? Widnieje na niej napis s51490 Z góry dziękuje vaticano
pająk Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Pochwa tylnego mostu. Bez wymiarów trudno coś więcej powiedzieć, przynajmniej ja nie potrafię. Tzn. chodzi mi o to, czy od ciężarówki czy od osobówki.
vaticano Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Napisano 29 Styczeń 2009 szerokość 83 cm, ale są ślady przycinania, średnica zaś 37 cm
pająk Napisano 31 Styczeń 2009 Napisano 31 Styczeń 2009 Może jeszcze tyle dodam, że w tym moście siedziała" przekładnia stożkowa lub hipoidalna, czyli najbardziej popularne. Gdyby była ślimakowa, to otwór do spustu oleju byłby w tylnej ścianie, a tam go nie widać. O identyfikację marki musisz pytać lepszych fachowców, po średnicy otworu można tylko powiedzieć, że to ciężarówka i to chyba spora.
Pytanie
vaticano
Witam. Znalazłem ostatnio taką oto taką metalową część być może jest to jakiś wał??? Widnieje na niej napis s51490 Z góry dziękuje vaticano
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.