Skocz do zawartości

Whites tm 800 a tm 808

bartek.s

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Prosze o doradzenie w sprawie wykrywacza whites tm 800.Czy ma ona slabszy zasieg od tm 808?Czy przedmioty tej samej wielkosci chwyta tak samo ja whites tm 808?Dziekuje.Pozdrawiam.
Napisano
widziałem 800 przestarzały i na paluszki,808 zarąbisty zasięg,10 lat go miałem,polecam,ale tylko przedmioty powyżej puszki od piwa,zasilane 4 szt.r-14 około 20 godzin pracy,ważne dokręcić anteny i porządnie zaizolować ,bo inaczej będzie się wzbudzał.
Napisano
bartek.s - Te sprzety nie mają dyskryminacji, czyli chwytają" wszystko. Jeśli masz bardzo dobrą cenę na TM 800 to weź, ale generalnie lepiej polować na nowszy model.

Pozdrawiam

VW
Napisano
tm 808 jest zwykłym wyk.typu pi tylko ma 2 anteny,zawsze jak śmigałem to przednią cewkę starałem się trzymać jak najbliżej ziemi nawet około 15-20 cm,łapie wszystko ale stal najlepiej.duże elementy jak garnek to śmiało walisz z 150 cm,zaznaczam że z tym sprzętem się biega po terenie,rewelacyjne namierzanie możesz ustalić do kilku centymetrów obiekt,co do próżni to nie pracowałem i nie szukałem,ale raczej się nie sprawdza.możesz szukać dużego sprzętu,pamiętaj o porządnej łopacie.
Napisano
zasada pracy jak w sprzęcie klasy pi.nie posiada dyskryminacji.to do jakiej klasy go byś zaliczył no może nazwa potoczna rama,pamiętaj że największe zasięgi mają wykrywacze typu pi co łapią wszystko,każda opcja zmniejsza głębokość pracy.a tu chodzi tylko o głębokość.miałem pi 22 lat temu.
Napisano
Witam.
Byłem w posiadaniu 808 i zgadzam sie ze stwierdzeniem ze potrzebna jest dobra łopata i przydali by się jeszcze koledzy do kopania.
Po paru dolkach o gł. do 150 cm ma sie po prostu dosyć....
Pamiętajcie że trzeba je też zakopać.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie