Cromwell Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Napisano 28 Styczeń 2009 Witam!Na tym zdjęciu są na pewno żołnierze 2 Korpusu Polskiego.Jest to chyba jakaś jednostka samobieżnej artylerii przeciwpancernej. Nie mogę rozszyfrować pojazdów z tego zdjęcia. Sextony, a może coś innego ...Pozdrawiam - Cromwell
szeregowy-sztuk Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Cos mi sie zdaje, ze ani jeden z tych pojazdow nie jest to niszczyciel czolgow m10, zapytasz dla czego?? Tu przod czolgu jest bardziej kwadratowy, a wieza bardziej osadzona do tylu. Ostatni pojazd to raczej haubica samobiezna Sexton. Srodek to jakas ciezarowka amunicyjna??
szeregowy-sztuk Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Jeszcze jedna propozycja co do pojazdu z prawej http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:M18_Hellcat_side.jpeg
Cromwell Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Napisano 28 Styczeń 2009 Witam!Na tym zdjęciu są na pewno żołnierze 2 Korpusu Polskiego.Jest to chyba jakaś jednostka samobieżnej artylerii przeciwpancernej. Nie mogę rozszyfrować pojazdów z tego zdjęcia. Sextony, a może coś innego ...Pozdrawiam - Cromwell
Pytanie
Cromwell
Witam!
Na tym zdjęciu są na pewno żołnierze 2 Korpusu Polskiego.
Jest to chyba jakaś jednostka samobieżnej artylerii przeciwpancernej. Nie mogę rozszyfrować pojazdów z tego zdjęcia. Sextony, a może coś innego ...
Pozdrawiam - Cromwell
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.